el Grup Norak està preparat des de fa setmanes en cas que hàgim de tancar els nostres centres de treball si la situació empitjorés

Benvolguts/des clients/es i amics/gues,

Ens agradaria informar-vos que, a causa de la crisi del coronavirus, el Grup Norak està preparat des de fa setmanes en cas que hàgim de tancar els nostres centres de treball si la situació empitjorés. Hem adoptat les mesures necessàries per a assegurar la continuïtat de la nostra activitat, garantint l’eficiència dels nostres processos, tant en els nostres centres de treball d’arreu del món com als llocs de treball remot.

Amb aquest comunicat us volem transmetre un missatge de normalitat; ens hem assegurat de garantir tant l’atenció del nostre personal com els protocols de confidencialitat per poder realitzar les nostres tasques amb total normalitat.

Els nostres treballadors disposen dels mitjans necessaris per a realitzar les seves tasques des de casa sense que això comporti canvis significatius.

Us mantindrem informats sobre qualsevol novetat, però, com hem esmentat abans, aquesta situació no serà cap obstacle per a oferir-vos el mateix servei a què esteu acostumats.

Cordialment,

El vostre equip NORAK