Noraktrad ha guanyat la licitació de l’exercici 2022, cosa que la converteix en proveïdor lingüístic de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) fins al 2025 en el marc del projecte «Sustainable, Inclusive and Resilient Inhambane Province».

L’ACCD és un organisme de la Generalitat de Catalunya que gestiona les polítiques de cooperació al desenvolupament, construcció de la pau, acció humanitària i drets humans per contribuir a l’erradicació de la pobresa. A més a més, L’ACCD lidera el consorci d’entitats que ha obtingut el contracte de subvenció de la Comissió Europea per dur a terme el projecte titulat «Sustainable, Inclusive and Resilient Inhambane Province»”, també anomenat projecte SIRI.

L’objectiu del projecte SIRI és millorar les ciutats de la província d’Inhambane, a Moçambic, mitjançant el desenvolupament de plans d’urbanisme basats en la sostenibilitat. El Grup Norak sempre ha estat un ferm defensor de la sostenibilitat en totes les seves facetes -mediambiental, social i econòmica-; per això ens il·lusiona especialment el fet de formar part d’aquest projecte.

El grup Norak, líder europeu en serveis lingüístics, pretén donar suport a l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament en aquesta missió tan noble amb la seva llarga experiència de 29 anys al sector de les llengües i la comunicació. Es treballarà amb multitud de llengües i identitats culturals, cobrint des del castellà, el català, l’anglès, el portuguès, el francès, l’alemany i l’italià fins a la resta de llengües del món.

Tot l’equip de Norak s’enorgulleix de poder proporcionar els seus serveis a l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i contribuir a aquests interessants projectes sostenibles al continent africà.