A escala mundial, les empreses farmacèutiques i biotecnològiques estan treballant sense descans amb els governs per estudiar l’epidèmia de la COVID-19. La necessitat de traduccions és ara més gran que mai. Es realitzen ajustaments a la indústria i a la societat per donar suport al desenvolupament de vacunes, gestionar la demanda i els possibles obstacles en les cadenes de subministrament de medicaments. És imprescindible que la indústria farmacèutica es comuniqui de manera efectiva pel bé del nostre futur com a societat global. Les empreses estan unint forces per trobar els medicaments adequats per a tractar el virus. Algunes estan buscant nous usos de medicaments antivirals existents per a combatre el coronavirus, mentre que d’altres estan provant medicaments nous. Els departaments d’innovació de la indústria biofarmacèutica estan liderant la lluita contra el coronavirus. Una cosa similar va passar amb la Síndrome Respiratòria Aguda Greu (SARS), una altra malaltia viral que es va propagar a través de viatges internacionals el novembre de 2002. En aquest cas, el coronavirus SARs-COV-2 provoca la malaltia COVID-19, que està causant una situació de crisi sanitària mundial i la mort a milers de persones.

Les empreses de biotecnologia investiguen ara els anticossos dels supervivents de la SARS, examinant les cèl·lules immunes que han desenvolupat aquestes persones. Aquests anticossos s’estan provant en les persones amb més possibilitats de ser infectades pel coronavirus. Fins i tot han utilitzat ratolins de laboratori per a provar la immunologia humana contra el coronavirus i, a continuació, analitzar els anticossos generats amb l’esperança de trobar una solució que es pugui fabricar, produir en massa i subministrar als ciutadans.

En aquest moment de crisi, el sistema de salut està sent sotmès a una gran pressió. Gerents d’Investigació i Desenvolupament de les principals empreses biofarmacèutiques estan col·laborant per emetre una resposta conjunta a la pandèmia de la COVID-19.

La pandèmia de la COVID-19 ha trasbalsat el nostre món, i tot i que hi ha esperança d’una possible vacuna en els pròxims mesos, sembla que ara l’única solució rendible és el distanciament social. És important tenir en compte que la col·laboració és la millor estratègia per a ajudar les empreses farmacèutiques a nivell global. Assegurem-nos que l’idioma no sigui una barrera en aquests moments difícils. Norak es posa a la vostra disposició: utilitzeu els nostres recursos i assegureu-vos de comunicar-vos amb tots els “soldats” que lluiten contra la malaltia a tot el món.